Bewoners woonzorgcentra op de Sneukelfiets

De Sneukelfiets in Wortegem-Petegem is een fietsproject van de vzw ’t Sneukelwiel voor personen met beperking. (meer info)

De Sneukelfiets werd vanaf 2001 uitgebouwd met steun van heel wat fondsen, bedrijven en individuen en heeft een ruim fietsenpark met heel wat speciale fietsen.
In de voorbije jaren richtte de Sneukelfiets zich vooral naar personen met beperking. Wekelijks wordt er gefietst en wordt dit fietsen begeleid met vrijwilligers.

De Sneukelfiets organiseert ook jaarlijks een fietskamp en een fietsdag op de aangepaste Sneukelfietsroute.

De Sneukelfiets wil zich in de toekomst ook richten naar de Woonzorgcentra in de streek.
We willen ons project uitbouwen met nog meer aangepaste fietsen en aangepast vervoer om met ons fietsenpark naar die Woonzorgcentra te trekken.

Samen met onze vrijwilligers en vrijwilligers van ter plaatse willen we met de bewoners van die Woonzorgcentra fietsen in de omgeving van hun verblijf.

Tim en Braam Merlier, professionele wielrenners en cyclo-crossers uit onze gemeente, hebben aanvaard om peter te zijn van ons project. Ook zij steunen ten volle ons project !!

Streekmotor 23 steunt ons bij dit project. Via een crowdfunding actie hebben we de voorbije maanden € 5 770 opgehaald. Streekmotor 23 verdubbelt dit bedrag.
Daarvoor willen we Streekmotor 23 en iedereen die mee gesteund heeft hartelijk bedanken!